Monday, May 21, 2007

Τροφή για σχόλια


Γεια σε όλη την ομάδα,
ανέβασα κάποιο υλικό από παλιότερες ομαδικές δουλειές που κάναμε με φίλους, κυρίως σχετικά με αστικό σχεδιασμό, γι' αυτό και τα αντίστοιχα κείμενα είναι αρκετά μεγάλα. Πάντως είχα τη πρόθεση να βάλω μια όσο το δυνατό πιο συμμαζεμένη περίληψη που να παρουσιάζει τα βασικά στοιχεία της εργασίας και να συνοδεύεται από μια εικόνα ή από κάποιο κολάζ που βασίζεται στο πρωτότυπο υλικό.
Θα ήθελα να ρίξετε μια ματιά και να σχολιάσετε εικόνες και κείμενα για να βελτιώσω όσο είναι δυνατόν το τρόπο παρουσίασής τους. Ας ελέγξει κάποιος και τα αγγλικά κείμενα. Παίζει να έχω γραψει αρκετές greengliές.

2 comments:

Anonymous said...

Γεια μας λοιπόν φίλε μου Ευγένη, φαίνεται πως είμαστε οι δυο μας. Σε περίπτωση όμως που ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος, συμπληρώνω πως ολοκληρώσαμε (σχεδόν) τη διόρθωση του αγγλικού κειμένου περί καταστολής.
Νίκος

Anonymous said...

Είναι πραγματικά ένα δροσερό και χρήσιμο κομμάτι των πληροφοριών. Είμαι ικανοποιημένος που αυτό το κοινό χρήσιμες πληροφορίες μαζί μας. Παρακαλώ μείνετε μαζί μας ενημέρωσε όπως αυτό. Ευχαριστίες για τη διανομή.